Disclaimer: Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. De teksten en afbeeldingen mogen niet zonder toestemming worden overgenomen. Lees ook onze Privacy Policy
Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van  toepassing. 

 

Juridische Startup Legal Sprint brengt uw bedrijf nu razendsnel in contact met ervaren juristen

20 Feb 2017

‘Uber voor juristen’ maakt het mogelijk om direct online een ervaren jurist in te schakelen. 

 

Volgens zakenblad Forbes groeit de On-demand economie in 2017 astronomisch en wordt de invloed daarvan in elke industrie merkbaar.

 

Net als bij bijvoorbeeld Uber en Netflix vragen klanten om flexibiliteit, snelheid en liefst ook persoonlijk contact. In dat opzicht heeft de Nederlandse Juridische startup Legal Sprint de wind mee. Legal Sprint brengt uw bedrijf On-demand -dus razendsnel- en persoonlijk in contact met een ervaren jurist die zij selecteren uit de meer dan 100 juristen die bij Legal Sprint zijn aangesloten.

 

Geen ouderwetse zoektocht meer

Er zijn tegenwoordig volop sites waarop u zelf de standaard juridische zaken kunt regelen voor uw bedrijf, zoals Legalloyd of Doehetzelfnotaris. Maar soms is het nodig om rechtstreeks met een ervaren jurist te overleggen over uw juridische vragen. Hoe vindt u dan snel een goede jurist met de juiste ervaring?

‘Tot nu toe gaat het zoeken naar een jurist vaak nog erg ouderwets’ vindt medeoprichter mr. Olaf Kruisinga die Legal Sprint begin januari lanceerde.

‘Wanneer een bedrijf een externe jurist zoekt, gaat dat nu volgens de drie C’s: Contacten, Connecties en Clicks. Eerst wordt gezocht in het eigen netwerk, dan op LinkedIn en dan op Google. Vervolgens wordt er een rondje gebeld en er wordt uiteindelijk een afspraak gemaakt, waarvoor je vaak ook nog eens naar het kantoor van de jurist toe moet.

 

Een traag proces dat onnodig veel (reis)tijd kost en waarbij het lastig is om kwaliteit of tarieven te beoordelen. Met Legal Sprint stroomlijnen wij dit hele proces. Wij vinden razendsnel een ervaren jurist die voor een vast uurtarief voor u werkt’ aldus Kruisinga.

 

100+ Juristen, Eén uurtarief

Intussen zijn er meer dan 100 juristen aangesloten bij Legal Sprint. Deze juristen hebben ruime ervaring met het adviseren van bedrijven, zowel start-ups, MKB-bedrijven als ook multinationals.

 

Doordat de juristen elk hun eigen specialisme hebben, kan Legal Sprint altijd de expert inzetten die u op dat moment nodig heeft, voor vrijwel alle juridische zaken in uw bedrijf.

 

Het uurtarief is eenvoudig en duidelijk. Alle Legal Sprint juristen werken namelijk voor hetzelfde uurtarief van 145,- ex BTW en waar mogelijk wordt er vooraf met u een vaste prijs afgesproken.

Opgericht door ervaren ondernemers

Legal Sprint is opgericht door mr. Olaf Kruisinga en ing. Brenda Suurland die beiden in de afgelopen 20 jaar al meerdere succesvolle juridische ondernemingen hebben opgericht, waaronder HBO Juristen.com met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Sittard.

 

Legal Sprint richt zich in eerste instantie op bedrijven in Nederland, maar heeft de ambitie om snel ook internationaal uit te breiden.

---

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Google +
Like this article
Please reload